CLUB DE VIN UMARELL

Keep an eye out for our monthly curated Umarell list of bottles.

Each month we will be building a 4 or 6 pack of mixed bottles for our members to collect in store.

Leftover cases will be sold in limited quantities for 199$ and Club de Vin Umarell members receive a 10% discount plus perks.

Gardez un œil sur notre liste mensuelle de bouteilles Umarell.

Chaque mois, nous construirons un paquet de 4 ou 6 bouteilles mélangées que nos membres pourront récupérer en magasin.

Les caisses restantes seront vendues en quantités limitées pour 199 $ et les membres du Club de Vin Umarell bénéficieront d'une réduction de 10% plus les avantages.

June

2021

cvu kit

kit cvu

June

2021

Brice Martin Coteaux Bourguignons 2019

Grape varieties: Gamay (2/3) and Pinot Noir (1/3)

Notes: Small field fruit. Wine to share with friends or to keep for 1, 2 or 10 years.

Brice Martin Coteaux Bourguignons 2019

Cépages : Gamay (2/3) et Pinot Noir (1/3)

Notes : Petits fruits des champs. Vin à partager avec des amis ou à garder pendant 1, 2 ou 10 ans.

Peixes da Estrada 2017

Grape varieties: Mencia, Garnacha, Godello and other indigenous grape variety.

Notes: Floral aromas. Blackcurrant and Redcurrants.

Peixes da Estrada 2017

Cépages : Mencia, Garnacha, Godello et autres cépages autochtones.

Notes : Arômes floraux. Cassis et groseilles.

Vini du Giovanni Vermetuzzo 2018

Grape variety: Vermentino

Notes: Tropical fruit, fresh minerality and salinity.

Vini du Giovanni Vermetuzzo 2018

Cépage : Vermentino

Notes : Vin très frais et fruits tropicaux.

Dunham Biere de foudre #5

This is a rye grisette fermented in lightning, a beer that is both delicate and rustic. There are citrus and cereal notes as well as wild and woody notes. On the palate, the acidity is very present and the finish is dry and refreshing.

Dunham Biere de foudre #5

C'est une grisette de seigle fermentée en foudre, une bière à la fois délicate et rustique. On retrouve des notes d'agrumes et de céréales ainsi que des notes sauvages et boisées. En bouche, l'acidité est très présente et la finale est sèche et rafraîchissante.